miercuri, 7 decembrie 2011

Lady Gaga este "Fearless" În "Casatoreste-te cu Noaptea"

Lady Gaga a declarat că 14 de minute "Casatoreste-te cu noaptea" video este un aspect avant garde la luptele ei timpurii înainte de lovirea mari, şi frecvente muzical colaborator Fernando Garibay a declarat pentru MTV News, îşi aminteşte el vedea o mulţime de conflicte, care care joacă în clip.

"Ea a regizat video de ansamblu. Acesta a fost conceptul ei de la început până la sfârşit", a spus el. "A fost uimitor sa vezi am fost adus pentru a face muzica pentru filme şi notare suplimentare şi astfel de., Şi aşa am ajuns să stea şi să urmăriţi întregul proces. Este destul de spectaculos. Este încă uluitoare cat de mult efort şi de intrare are pentru concepte. ... I s-ar putea fi părtinitoare, dar e videoclipul meu preferat măsura în care se arată foarte bine,. şi-l surprinde sentimentul de cântec. Este povestea ei. "

Deci, ce este exact povestea asta? Video urmează un Gaga ficţiune urmărirea visele ei ca o balerină. După ce-a spus ea să renunţe, ea se reinventeaza si devine o senzaţie pop. Acesta oglinzi ei din viata reala poveste de a fi a scăzut cu Island / Def Jam înainte de a fi semnat cu Interscope Records, iar restul este istorie.

"Nu a fost uşor - că e ca o afirmaţie," a declarat Garibay din primele zile Gaga în industria. "Nu a fost uşor pentru ei să începeţi în afacerile cu muzică, şi am fost acolo la început, când ea a fost de a lua deja riscuri extreme şi o mulţime de lucruri, este greu pentru a viziona, pentru că am văzut că se întâmplă. , unele dintre aceste piese şi ei onoarea şi un omagiu la Interscope -. "cauza e minunat, pentru că este eticheta noastră şi au fost întotdeauna cei care cred în noi, în special în ei -.. asa ca e minunat să vezi că E ca şi cum recunoştinţa E ca un "mulţumesc." "



In plumb-vă la video, Garibay a spus lui pop-star pal nu a fost în nici un fel de a pune speriat atât de mult din viata ei acolo pentru consum public.

"Nu cred că e nervos, la toate", a spus el. "E neînfricat Nu e nimic de ascuns cu ea.. A pus cu adevărat o mulţime de ea acolo de data asta, dar e ceva ce vedem tot timpul. E frumos pentru public pentru a vedea povestea şi ceea ce sa întâmplat şi adevărată expresie de sine în film. Este foarte autobiografică Ea a fost doresc pentru a spune povestea,. astfel încât ea a ajuns în cele din urmă ocazia. Deci, va fi interesant pentru a vedea ce se va întâmpla în continuare cu viziunea ei. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu