luni, 21 noiembrie 2011

Ramona Gabor i-a jurat razbunare Adelinei Pestritu pentru ca i-a furat iubitul !

Dupa ce a aflat ca rivala ei nu mai vine in juriu la “Miss ASE”, sora Monicai a declinat invitatia, sub pretextul ca are avion a doua zi de dimineata. Ramona a mers insa sa se distreze intr-un alt club, unde a baut pana in zori, cu prietena ei Marinela Avadani si cativa baieti cu potential.

64563659603250831255.jpg

 Parasita de Gabi Badalau, dupa ce acesta a aflat de povestea cu bulgarul, Ramona Gabor nu are liniste. De cand au aparut in presa informatii ca fostul ei iubit a inceput sa iasa cu Adelina Pestritu, sora Monicai o vaneaza, la propriu, pe bruneta prin cluburile bucurestene, cautand o samanta de scandal. Cel mai elocvent exemplu s-a petrecut saptamana trecuta. Ramona a aflat ca fosta lui Varciu va fi in juriu la “Miss ASE”, din Princess Club, si atunci cand a primit si ea aceasta propunere a acceptat pe loc, fara a pune niciun fel de conditii, doar-doar va fi la aceeasi masa cu Adelina.
In ultimul moment, vedeta Kanal D i-a anuntat pe organizatori ca nu mai poate veni, pentru ca are un job la Timisoara. Vestea a ajuns si la urechile Ramonei. Cand a aflat, sora Monicai a sunat sa anunte ca nici ea nu poate onora invitatia, pentru ca are avion a doua zi, dis-de-dimineata. Informatia a bulversat intr-o oarecare masura un tabloid, care s-a si grabit sa titreze ca Ramona a plecat in America! Moldoveanca era insa bine-mersi in alt club, unde amica ei Raluca Dumitru isi serba ziua de nastere. Nu a stat insa nici acolo foarte mult. Dupa circa doua ore, sub pretextul ca a doua zi se trezeste foarte devreme, Ramona a luat-o pe buna ei prietena Marinela Avadani si au mers intr-o discoteca din zona Agronomie, acolo unde fetele erau asteptate, pentru un job, de cativa baieti cu dare de mana si cu chef de distractie. Ramona nu a mai tinut cont de timp si a pierdut sirul paharelor, parasind clubul spre dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu